دانلود مقالات ISI درباره تراکم استخوان + ترجمه فارسی
Bone Density
آشنایی با موضوع
تراکم استخوان
از ابتدای تشکیل جنین به تدریج کلسیم در استخوان ها رسوب می کند و در زمان رسیدن به سن بلوغ و جوانی در بیست سالگی، استخوان ها کاملا متراکم می شوند.
چه عواملی در تراکم استخوان موثر است؟
ژنتیک و میزان فعالیت بدنی مهم ترین عامل تعیین تراکم استخوان است.
بعد از این دو عامل میزان مصرف کلسیم و ویتامین دی نیز در متراکم کردن استخوان موثر است.
به عبارت دیگر کسانی که ورزش را در سنین کودکی شروع کنند و تغذیه پر از لبنیات داشته باشند، ذخیره بیشتری از استخوان متراکم را در ابتدای جوانی خواهند داشت.
پس از این که استخوان ها در سن جوانی متراکم شدند، شروع به پوک شدن می کنند. اینجا هم در کاهش سیر نزولی تراکم استخوان، ورزش، مصرف کلسیم و ویتامین D موثر است.
به این ترتیب کسانی که ورزش منظم و مداوم می کنند، هم استخوان های متراکم تری خواهند داشت و هم سیر پوک شدن استخوان در بدن آنها کند خواهد بود.
درمان پوکی استخوان زمانی انجام می شود که آزمایش سنجش تراکم استخوان نشان دهنده پوکی استخوان باشد
چه زمانی تراکم استخوان را باید اندازه بگیریم؟ از آن جا که در خانم ها پس از یائسگی تراکم استخوان کم می شود و پس از شصت وپنج سالگی احتمال شکستگی به دلیل پوکی استخوان وجود دارد، در خانم های ۶۵ سال و بالاتر بهتر است تراکم استخوان سنجش شود.
از موارد دیگری که این آزمایش توصیه می شود، شامل خانم هایی است که خیلی زود یائسه شده اند و کسانی که کورتون به مدت طولانی استفاده کرده اند. در مواردی که استخوان ها با ضربه کوچکی شکسته شوند، مثلا وقتی با یک زمین خوردن ساده استخوان لگن می شکند، باید به پوکی استخوان شک و تراکم استخوان را اندازه گیری کرد.
درمان پوکی استخوان زمانی انجام می شود که آزمایش سنجش تراکم استخوان نشان دهنده پوکی استخوان باشد.
در این حال با داروهایی مثل آلندرونات که به صورت قرص های روزانه یا هفتگی وجود دارد یا با تزریق آمپول های مشابه که به صورت ماهانه انجام خواهد شد، بیماری درمان می شود. مصرف مکمل های کلسیم و ویتامین D به موازات این درمان ها برای بهبود لازم و موثر است.
با بالا رفتن سن افراد، استخوانهای آنها اغلب استحکام و تراکم خود را از دست میدهند و نازکتر وشکنندهتر میشوند. در طول زمان، این مسئله میتواند منجر به مشکلاتی مانند پوکی استخوان شود؛ یعنی حالتی که استخوانها ضعیف شدهاند. افرادی که مبتلا به پوکی استخوان هستند میتوانند به سادگی دچار شکستگیهای استخوانی شوند؛ مثلا این افراد گاهی اوقات در اثر یک زمین افتادن ساده، دچار شکستگی میشوند.
پزشکان به دو دلیل تست تراکم استخوان را انجام میدهند: 1) آیا فرد مبتلا به پوکی استخوان شده یا در معرض خطر ابتلا به آن قرار دارد، 2) آیا درمانهای انجام شده موثر بودهاند یا خیر.
همه زنان 65 سال و بالاتر باید حداقل یک بار این تست را انجام دهند. همچنین تست پوکی استخوان ممکن است برای مردانی که بیش از 70 سال سن دارند یا بعضی زنان که جوانتر از 65 سال هستند، اما یائسه شدهاند نیز مناسب باشد. پزشکان گاهی اوقات تراکم استخوان افرادی را بررسی میکنند که در معرض خطر بالای شکستگی استخوان قرار داشته و دارای مشخصات زیر باشند:
بزرگسالانی که اخیرا دچار پوکی استخوان شدهاند، مدت طولانیای است که داروهای کورتونی مصرف میکنند، وزنی کمتر از 57 کیلوگرم دارند، مبتلا به آرتریت روماتوئید هستند، یکی از والدینشان دچار شکستگی استخوان لگن پس از یک حادثه جزئی شده است.
در این صفحه تعداد 654 مقاله تخصصی درباره تراکم استخوان که در نشریه های معتبر علمی و پایگاه ساینس دایرکت (Science Direct) منتشر شده، نمایش داده شده است. برخی از این مقالات، پیش تر به زبان فارسی ترجمه شده اند که با مراجعه به هر یک از آنها، می توانید متن کامل مقاله انگلیسی همراه با ترجمه فارسی آن را دریافت فرمایید. در صورتی که مقاله مورد نظر شما هنوز به فارسی ترجمه نشده باشد، مترجمان با تجربه ما آمادگی دارند آن را در اسرع وقت برای شما ترجمه نمایند.
مقالات ISI تراکم استخوان (ترجمه نشده)
مقالات زیر هنوز به فارسی ترجمه نشده اند. در صورتی که به ترجمه آماده هر یک از مقالات زیر نیاز داشته باشید، می توانید سفارش دهید تا مترجمان با تجربه این مجموعه در اسرع وقت آن را برای شما ترجمه نمایند.
Keywords: تراکم استخوان ; Autoimmune Liver Diseases; Steroid-Induced Side Effects; Second-Line Treatment; Bone Density; AASLD; American Association of the Study of Liver Diseases; AIH; autoimmune hepatitis; ALT; alanine aminotransferase; DXA; dual-energy X-ray absorptiometry; EASL
Keywords: تراکم استخوان ; generation XXI; bone density; weight trajectories; cohort study; aBMD; Areal bone mineral density; BMC; Bone mineral content; BMI; Body mass index; DXA; Dual-energy radiograph absorptiometry; scBMC; Size-corrected bone mineral content;
Keywords: تراکم استخوان ; Body composition; Bone density; Cerebral palsy; Electric impedance; GMFCS level; Muscles; Rehabilitation; BCM; body cell mass; BIA; bioelectrical impedance analysis; BMC; bone mineral content; BMD; bone mineral density; BMI; body mass index; BMR; basal me