انرژی آبیHydropower، انرژی هیدرولیک یک قدرت است که انرژی یا نیرویی است که از حرکت آبی بدست میآید که ممکن است برای اهداف مفید مهار شود. انرژی آبی انرژی است که از آبشارها و آب های درحال حرکت می گیرند و برای هدف های مختلفی استفاده می کنند. در زمان های قدیم این انرژی را از آسیاب های آبی می گرفتند و از این انرژی برای آبیاری، استفاده از آسیاب ها و بکار انداختن دستگاه های مختلفی مانند دستگاه های پارچه بافی، چوب بری، چکش زنی، جرثقیل اسکله، آسانسورهای خانگی وحفر معدن استفاده می کردند. از اوایل قرن بیستم تا به امروز از انرژی آبی در صنایع جدید استفاده می شود. در واقع این انرژی را می توان درجایی ذخیره کرد و در جایی دورتر استفاده کرد. یکی دیگر از روش هایی که می توان از این انرژی استفاده کرد، استفاده در دستگاه ترومپ می باشد که به وسیله آبشارها فشار متراکم ایجاد می کند و به وسیله شبکه لوله کشی این انرژی را به مسافت های دورتر برای استفاده دستگاه هایی که در فاصله ی زیادی از آبشارها قرار دارند، می فرستد. انرژی آبی یک انرژی تجدید پذیر است؛ این ویژگی باعث شده که این انرژی منبعی مهم برای زندگی امروز و آینده باشد.
مکانیزم تولید برق از امواج دریا انرژی موجی یک انرژی پاک پایان ناپذیر است. این ویژگیهای برجسته انرژی موجی را در آیندهای نزدیک به منبعی مهم و در عین حال جهانی جهت تولید انرژی تبدیل خواهد نمود. برای دستیابی به این هدف صنعت تولید انرژی موجی جزر و مدی باید در جهت بازدهی بالاتر و هزینههای کمتر و اجماع جهانی برای گسترش آن گام بردارد. بلندترین امواج در جهان به ندرت بتواند با ارتفاع و هد آب که در نیروگاههای رایج بر رودخانهها که بالغ بر دهها و صدها متر میشود مقایسه شود. ارتفاع و هد کم نیروگاههای موجی مشکلات فنی نسبی را برای طراحان ایجاد مینماید. اساسیترین مشکل پیشروی طراحان، کارایی پایین اغلب ژنراتور هیدرولیکی به کار گرفته شده روی سدها با چنین ارتفاع و هد آب کمی میباشد و در سوی دیگر ژنراتورهای طراحی شده برای این سیستم بسیار گران و پیچیده هستند.
مسائل اقتصادی میتوان پیشبینی کرد انرژی موجی و جزر و مد برای قرنهای متمادی از دیدگاه زمانی و دامنه و گستره استفاده از سایر انرژیها پیشی گیرد. هر چند که مشکلات و دشواریهای عدیدهای برای گردآوری ابن منبع انرژی در قیاس با انرژی خورشیدی و انرژی باد که در مناطق وسیعی مرسوم شدهاند وجود دارد. علاوه بر این تأسیسات مرسوم و رایج نیروگاههای ترکیبی موجی که شامل سدهای عظیم در اقیانوسهای آزاد میباشد به دشواری میتواند از نظر صرفه اقتصادی با آن دسته از نیروگاههای سوخت فسیلی و حرارتی که در حال حاضر مؤلفههای اصلی تولید انرژی الکتریکی در جهان هستند و با زغال سنگ و سوخت ارزان در دسترس و فراوان کار میکنند رقابت کند.
در این صفحه تعداد 399 مقاله تخصصی درباره انرژی آبی که در نشریه های معتبر علمی و پایگاه ساینس دایرکت (Science Direct) منتشر شده، نمایش داده شده است. برخی از این مقالات، پیش تر به زبان فارسی ترجمه شده اند که با مراجعه به هر یک از آنها، می توانید متن کامل مقاله انگلیسی همراه با ترجمه فارسی آن را دریافت فرمایید. در صورتی که مقاله مورد نظر شما هنوز به فارسی ترجمه نشده باشد، مترجمان با تجربه ما آمادگی دارند آن را در اسرع وقت برای شما ترجمه نمایند.
مقالات ISI انرژی آبی (ترجمه نشده)
مقالات زیر هنوز به فارسی ترجمه نشده اند. در صورتی که به ترجمه آماده هر یک از مقالات زیر نیاز داشته باشید، می توانید سفارش دهید تا مترجمان با تجربه این مجموعه در اسرع وقت آن را برای شما ترجمه نمایند.
Keywords: انرژی آبی; BPA; Bui Power Authority; CDM; Clean Development Mechanism; CSR; corporate social responsibility; EPC; Engineering, Procurement and Construction contract; ERM; Environmental Resources Management; ESIA; Environmental and Social Impact Assessment; GIZ; Germ
Keywords: انرژی آبی; OECD; Organization for Economic Cooperation and Development; TWh; Terawatt Hours; GWh; Gigawatt Hours; SPCC; State Power Corporation of China; SGCC; State Grid Corporation of China; CSG; China Southern Power Grid; NDRC; National Development and Reform Com
Keywords: انرژی آبی; BC; base case; BM; biomass; CASS; Chinese Academy of Social Sciences; CCS; carbon capture and storage; ETRI; Economic & Technology Research Institute; EV; electric vehicle; EVCD; electric vehicle charging demand; EVMLG; electric vehicle plus multi-region