دانلود مقالات ISI درباره خودروالکتریکی + ترجمه فارسی
Electric Vehicle
آشنایی با موضوع
خودروالکتریکی (به انگلیسی: Electric Vehicle )یا خودروی برقی یا به خودرویی گفته میشود که از باتری جهت نیروی محرکه بهجای موتور درونسوز استفاده میکند. در این ماشینها موتور در زیر بدنه قرار دارد. اولین خودروهای برقی در قرن نوزدهم تولید شدند. تولید اینگونه خودروها با تولید انبوه اتومبیل احتراقی دچار افت شدید گردید. در دهههای ۱۹۷۰ و ۱۹۸۰ میلادی با وقوع بحران انرژی مجدداً خودروی برقی مورد توجه قرار گرفت ولی این علاقمندی سبب تولید انبوه و ایجاد بازار رقابتی نشد. از سال ۲۰۰۸ میلادی با توجه به پیشرفت فناوری باتریها، مدیریت شبکه برق، نگرانیها در خصوص قیمت نفت و نیاز به کاهش گازهای گلخانهای تحول اساسی در تولید خودروهای برقی صورت گرفتهاست.
از مزایای خودروی برقی نسبت به خودروی احتراقی میتوان به کاهش قابل ملاحظه آلودگی هوای محلی، کاهش گازهای گلخانهای و کاهش وابستگی به نفت اشاره کرد. برخی از کشورها و دولتهای مربوطه به منظور ترویج و گسترش بازار خودروهای برقی از انگیزانندههای دولتی برای خودروهای برقی استفاده میکنند. شاید در حال حاضر احتیاجی به الکتریکی کردن همه خودرو ها نباشد، اما اگر برخی از خودرو ها الکتریکی شوند بهتر و کارآمدتر خواهند شد. با توجه به موج الکتریکی کردن وسایل نقلیه در سراسر صنعت خودروسازی به خصوص در اروپا اکثر کمپانی ها در حال تلاش اند که مدل الکتریکی خودروهای تولیدی خود را راهی جاده ها کنند. اما در این میان بعضی از افراد معتقد اند که تمامی خودروها احتیاجی به قوای محرکه برقی نداشته و موتور درون سوز (ICE) انتخاب بهتری برای آن ها محسوب می شود.
به عنوان مثال لامبورگینی اونتادور با یک موتور احتراق داخلی کارایی و جذابیت بیشتری خواهد داشت. قطعا یکی از معیار هایی که برای انتخاب خودروهای عالی و برتر وجود دارد سروصدا و نرمی گیربکس در هنگام تعویض دنده است. خودروی برقی یکی از انواع وسایل نقلیه برقی است. واژه وسیله نقلیه برقی به هر نوع وسیله نقلیهای که از انرژی الکتریکی به عنوان نیروی محرکه استفاده میکنند اطلاق میگردد در حالیکه خودروی برقی برای نامیدن خودروهای سواری یا خودروهایی که بتوانند در بزرگراهها تردد نمایند، استفاده میشود. قوای محرک یک وسیله نقلیه الکتریکی شامل سه زیر مجموعه اصلی است: نیرو محرکه الکتریکی، منبع انرژی و کمک دهنده که این سه زیر مجموعه، خود دارای زیر مجموعههایی هستند که در شکل به طور کامل نمایش داده شدهاند. بسته به ورودیهایی که از طریق پدالهای گاز و ترمز اعمال میشوند، کنترل کننده وسیله نقلیه سیگنال کنترل مناسبی را به مبدل الکترونیکی قدرت ارسال میکند که وظیفه مبدل الکترونیکی قدرت، تنظیم توان جاری شده بین موتور الکتریکی و منبع انرژی میباشد. جریان توان برگشت، به دلیل احیای ترمز وسیله نقلیه الکتریکی رخ میدهد. این انرژی بازیافت شده میتواند در منبع انرژی ذخیره شود زیرا منبع انرژی قابلیت پذیرش این انرژی را دارد. اکثر باتریهای وسایل نقلیه الکتریکی همچون ابرخازنها و فلایویلها، به آسانی توانایی پذیرش انرژی بازیافت شده را دارند. واحد مدیریت انرژی با کنترل کننده وسیله نقلیه همکاری میکند تا احیای ترمز و انرژی بدست آمده از طریق آن را کنترل کند. این بخش همچنین با واحد سوخت گیری در ارتباط است تا آن را کنترل کند و میزان قابلیت استفاده از منبع انرژی را به تصویر بکشد. منبع توان کمکی، توان مورد نیاز با سطوح ولتاژهای مختلف را برای همه بخشهای کمکی وسیله نقلیه الکتریکی تأمین میکند، مخصوصاً برای واحدهای کنترل کننده شرایط هوا و توان فرمان. با توجه به پیشرفت های روز افزون و مدل های مختلفی که از انواع جعبه دنده های دستی و اتوماتیک وجود دارد این پارامتر دیگر اعتبار قبل را ندارد و در تعیین میزان کارایی و کیفیت خودروها نقش مهمی ایفا نمی کند. اما خودروهایی وجود دارند که ما فکر می کنیم اگر آنها به جای یک موتور سوخت فسیلی از یک موتور برقی استفاده کنند، قطعا حرکتی نرم و کم سروصدا تر را به همراه خواهند داشت. در فناوری خودروهای برقی باتری یکی از نقشهای مهم را بر عهده دارد. عواملی چون ظرفیت باتری، عملکرد باتری، دوام باتری، طول عمر، چگالی انرژی، چگالی توان، حساسیت نسبت به دما، زمان شارژ و قیمت از شاخصههای مهم انتخاب باتری میباشد. باتری بسیاری از خودروهای برقی که امروزه تولید میشوند از نوع لیتیوم-یون هستند. اگرچه باتریهای لیتیومی اغلب به خاطر ظرفیت زیاد و چگالی انرژی مناسب مورد استفاده قرار میگیرند ولی عمر مفید و دوام آنها محدود است و این مسئله از عمده عواملی است که هزینههای ساخت و تولید خودروی برقی را بالا برده است. تحقیقات برای استفاده از ترکیبات دیگری از لیتیوم مانند فسفاتآهن-لیتیوم و لیتیوم-تیتانات برای حل مشکل دوام و عمر باتریها در جریان است.
در این صفحه تعداد 763 مقاله تخصصی درباره خودروالکتریکی که در نشریه های معتبر علمی و پایگاه ساینس دایرکت (Science Direct) منتشر شده، نمایش داده شده است. برخی از این مقالات، پیش تر به زبان فارسی ترجمه شده اند که با مراجعه به هر یک از آنها، می توانید متن کامل مقاله انگلیسی همراه با ترجمه فارسی آن را دریافت فرمایید. در صورتی که مقاله مورد نظر شما هنوز به فارسی ترجمه نشده باشد، مترجمان با تجربه ما آمادگی دارند آن را در اسرع وقت برای شما ترجمه نمایند.
مقالات زیر هنوز به فارسی ترجمه نشده اند. در صورتی که به ترجمه آماده هر یک از مقالات زیر نیاز داشته باشید، می توانید سفارش دهید تا مترجمان با تجربه این مجموعه در اسرع وقت آن را برای شما ترجمه نمایند.
Keywords: خودروالکتریکی ; BEV; Battery electric vehicle; BOS; Balance of system; CC; Constant current; CHP; Combined heat power plant; CV; Constant voltage; DOD; Depth of discharge; DSO; Distribution system operator; EV; Electric vehicle; EVI; Electric vehicles initiative; GHG; Gr