دانلود مقالات ISI درباره انتشار گازهای گلخانه ای + ترجمه فارسی
Greenhouse Gas Emissions
آشنایی با موضوع
انتشار گازهای گلخانه ای (Greenhouse gas emissions) به پراکنده شدن گازهای گلخانه ای در جو زمین گفته میشود. گاز گلخانه ای به گازی در جو یک سیاره گفته میشود که در محدوده مادون قرمز به جذب و انتشار پرتوها میپردازد. این فرایند علت اساسی اثر گلخانهای است. گازهای گلخانهای موجود در جو زمین که بهطور طبیعی در آن وجود دارند شامل بخار آب، کربن دیاکسید، متان، دی نیتروژن مونوکسید و ازون میباشند اما فعالیتهای بشری، بر سطوح بسیاری از این گازها در جو افزودهاست. بدون گازهای گلخانهای، میانگین دمای سطح زمین در حدود ۱۵ درجه سانتیگراد سردتر از میانگین حاضر خواهد بود.
زمانیکه نور خورشید به سطح زمین میرسد، مقداری از آن جذب شده و زمین را گرم میکند. چون زمین از خورشید سردتر است، آن انرژی را با طول موجهای بلندتری نسبت به خورشید از خود میتاباند (نگاه کنید به تابش جسم سیاه و قانون جابجایی ویین) پیش از آنکه آنها در فضا از بین بروند، مقداری از این طول موجهای بلندتر توسط گازهای گلخانهای در جو زمین جذب میشوند. جذب این انرژی تابشی باعث گرم شدن جو میشود (جو زمین همچنین در اثر انتقال گرمای محسوس و گرمای نهفته حاصل از سطح نیز گرم میشود). گازهای گلخانهای، نور خورشید را هم به سمت سطح زمین و هم به سمت خارج از سطح زمین میتابانند. به فرایند بازتابش این نور به سمت سطح زمین که توسط جو انجام میشود، اثر گلخانهای میگویند.
امروزه نگرانی های جهانی ناشی از انتشار گازهای گلخانه ای و تغییرات آب و هوایی ناشی از آن در حال افزایش است. دی اکسید کربن مهمترین منبع ایجاد آلودگی و انتشار گازهای گلخانه ای است که با فعالیتهای بشری در حال افزایش در جو می باشد.
این گازها به این دلیل گازهای گلخانهای نامیده میشوند که فضای گلخانهها را در اطراف زمین ایجاد میکنند. در گلخانهها نور خورشید وارد محیط میشود اما به دلیل جداره شیشهای، بخشی از آن دوباره به درون گلخانه برمیگردد. به این ترتیب فضای داخل گلخانه از بیرون گرمتر میشود.
در جو زمین هم اتفاق مشابهی روی میدهد. وقتی اشعههای خورشید به سطح زمین میرسند، بخشی از آنها جذب میشود و سطح زمین را گرم میکند، زیرا سطح زمین بسیار سردتر از خورشید است. در نتیجه امواج را با طول موج بلندتری نسبت به خورشید منتشر میکند.
اشعههای خورشید هم پس از برخورد با زمین با طول موج بلندتری منتشر میشوند. از طرف دیگر جو زمین امواج با طول موج بلندتر را راحتتر جذب میکند. به این ترتیب این امواج بازگشتی از زمین جذب اتمسفر میشود. جذب این امواج سبب گرم شدن جو میشود. این عمل به خودی خود مضر نیست. اما زمانی که گازهای گلخانهای در سر راه این امواج بازگشتی قرار میگیرند، مضرات بیشتر میشود.
پیش از دخالت انسان در طبیعت، جو زمین همیشه بخشی از امواج خورشید را در خود نگه میداشت که سبب میشد هوای کره خاکی ما به اندازه مناسبی برای زیست، گرم باشد. پس از آنکه انسانها وارد ماجرا شدند، با تولید گازهای گلخانهای میزان جذب اشعههای خورشید را افزایش دادند.
در این صفحه تعداد 901 مقاله تخصصی درباره انتشار گازهای گلخانه ای که در نشریه های معتبر علمی و پایگاه ساینس دایرکت (Science Direct) منتشر شده، نمایش داده شده است. برخی از این مقالات، پیش تر به زبان فارسی ترجمه شده اند که با مراجعه به هر یک از آنها، می توانید متن کامل مقاله انگلیسی همراه با ترجمه فارسی آن را دریافت فرمایید. در صورتی که مقاله مورد نظر شما هنوز به فارسی ترجمه نشده باشد، مترجمان با تجربه ما آمادگی دارند آن را در اسرع وقت برای شما ترجمه نمایند.
مقالات زیر هنوز به فارسی ترجمه نشده اند. در صورتی که به ترجمه آماده هر یک از مقالات زیر نیاز داشته باشید، می توانید سفارش دهید تا مترجمان با تجربه این مجموعه در اسرع وقت آن را برای شما ترجمه نمایند.
Keywords: انتشار گازهای گلخانه ای; CCS; Carbon capture and storage; GHG; Greenhouse gas emissions; ICT; Information Communication Technology; IEA; International Energy Agency; NSF; National Science Foundation; RSER; Renewable and Sustainable Energy Reviews; SI; special issue; SSHRC; Social
Keywords: انتشار گازهای گلخانه ای; Greenhouse gas emissions; Input-output analysis; Linear programming; Optimization; Climate policy; Disability adjusted life years;
Keywords: انتشار گازهای گلخانه ای; Energy transition; Combined heat and power; Heat pump; Separate conversion; Greenhouse gas emissions; Primary energy factor;
Keywords: انتشار گازهای گلخانه ای; AC; Alternating current; CO2; Carbon dioxide; COP21; 21st Conference of the Parties (2015 United Nations Climate Change Conference); DC; Direct current; DG; Distributed generation; DNO; Distribution network operator; EES; Electrical energy storage; ETS; E
Keywords: انتشار گازهای گلخانه ای; Electrification; Grid dynamics; Greenhouse gas emissions; Pollutant emissions; Spatially and temporally resolved emissions; Air quality;
Keywords: انتشار گازهای گلخانه ای; Air quality; Vehicle emissions exposure; Particulate matter; Greenhouse gas emissions; Transportation planning; Land use;