دانلود مقالات ISI درباره استروئیدوژنز + ترجمه فارسی
Steroidogenesis
آشنایی با موضوع
استروئیدوژنز ( به انگلیسی Steroidogenesis) تولید هورمونهای استروئیدی در تخمدان بوسیله تئوری دو سلولی یا دو جایگاهی (Two Compartment) بطور صحیحی واکنش بین سلولهای بینابینی، تکا و سلولهای گرانولوزا (GC) از یک طرف و گنادوتروپینها و استروئیدها را توضیح داده است (1). سلولهای تکا داخلی توسط LH تحریک و آندروژنهای مورد اثر آنزیم آروماتاز را تولید نموده که سپس این آندروژنها به سلولهای گرانولوزا منتقل میشود (4-2) در GC آنزیم آروماتاز آنها را تبدیل به استروژن میکند. این آنزیم بوسیله FSH تحریک میشود. مطالعات اخیر نشان می دهد که علاوه بر گنادوتروپین ها، فاکتورهای ایمنولوژیک مانند سیتوکاین ها، نقش مهمی در تنظیم ترشح هورمونهای استروئیدی بر عهده دارند.
ریتم شبانه روزی هر دو در سنتز هورمون استروئید پوست اندازی حشرات (ecdysteroids) توسط غدد prothoracic (PGS) و در انتشار این نوروپپتید مغزی، هورمون prothoracicotropic (PTTH) گزارش شده است. PTTH شناخته شده است به فعال شدن استروئیدوژنز در توسعه اولیه، اما تابع انتشار ریتمیک ادامه ناشناخته است. ارتباط عملکردی بین این دو ریتم هورمونی مورد بررسی قرار گرفت. ما گزارش خواص ریتم استروئیدوژنز توسط PGs در حیوانات که در آن آزادی PTTH با قطع سر و یا با تزریق یک دوز کشنده تترودوتوکسین جلوگیری شد. استروئیدوژنز ریتمیک توسط PGs در در هر دو مورد حفظ شد. ریتم افزودنی حباب به چرخه نور تاریک و بدون Ran در نور مداوم یا تاریکی باقی می ماند. چنین استنباط می شود که ورودی نوروپپتید ریتمیک مورد نیاز است به رانندگی استروئیدوژنز ریتمیک و در غیاب آن، استروئیدوژنز شود توسط نشانه های نور الگوی تغییرات فصلی. در هر دو سر حیوانات قطع و فلج، ریتم استروئیدوژنز واژگونی فاز از که از حیوانات دست نخورده تحت تمام شرایط نور آزمایش نشان داد. ما حدس میزنیم که ریتم PTTH به نظر می رسد کشیدن استروئیدوژنز ریتمیک و افزودنی حباب توسط PTTH غالب افزودنی حباب توسط vivo. Similarities روشنایی به دیگر سیستم های شبانه روزی مورد بحث قرار گرفته، که در آن عوامل عصب شیمیایی کشیدن ریتم آشکار به یک فاز از که آواره شده 12 ساعت برای نور است.
بررسی استروئیدوژنز پایه و تحریکی در GC: به منظور بررسی استروئیدوژنز پایه و تحریک شده در GC در حضور FSH (IU/ml96) و یا عدم حضور FSH در شش نمونه مختلف کشت داده شد. نتایج نشان داد که GC لوتئینیزه شده در عدم حضور FSH قادر به تولید هر دو هورمون استرادیول و پروژسترون میباشد ولی تولید پروژسترون نسبت به استروژن به مراتب بیشتر میباشد. برای مثال بعد از 72 ساعت کشت، میزان تولید پروژسترون nmol/l310 (MeanSD) و استرادیول pmol/l4001400 (MeanSD) بود. تولید استرادیول و پروژسترون توسط GC با حضور FSH افزایش یافته، بطوریکه بعد از 72 ساعت کشت میزان تولید پروژسترون به nmol/L2080 و استرادیول به pmol/L11002300 رسید. همچنین افزایش تولید استرادیول و پروژسترون با افزایش زمان کشت نسبت مستقیم دارد. بطوریکه میزان تولید پروژسترون توسط GC پس از 24 ساعت کشت در حضور FSH از nmol/L1430 به nmol/L 2/498 بعد از 96 ساعت کشت رسید. همچنین میزان تولید استرادیول مترشحه از GC در حضور FSH از pmol/L 100850 پس از 24 ساعت کشت به nmol/L1002800 پس از 96 ساعت کشت افزایش یافت.
در این صفحه تعداد 978 مقاله تخصصی درباره استروئیدوژنز که در نشریه های معتبر علمی و پایگاه ساینس دایرکت (Science Direct) منتشر شده، نمایش داده شده است. برخی از این مقالات، پیش تر به زبان فارسی ترجمه شده اند که با مراجعه به هر یک از آنها، می توانید متن کامل مقاله انگلیسی همراه با ترجمه فارسی آن را دریافت فرمایید. در صورتی که مقاله مورد نظر شما هنوز به فارسی ترجمه نشده باشد، مترجمان با تجربه ما آمادگی دارند آن را در اسرع وقت برای شما ترجمه نمایند.
مقالات ISI استروئیدوژنز (ترجمه نشده)
مقالات زیر هنوز به فارسی ترجمه نشده اند. در صورتی که به ترجمه آماده هر یک از مقالات زیر نیاز داشته باشید، می توانید سفارش دهید تا مترجمان با تجربه این مجموعه در اسرع وقت آن را برای شما ترجمه نمایند.