دانلود مقالات ISI درباره تریکلرواتیلن + ترجمه فارسی
Trichloroethylene
آشنایی با موضوع
تریکلرواتیلن (به انگلیسی: Trichloroethylene) که به TCE معروف است یک ترکیب شیمیایی (به فرمول C2HCl3) است که عموماً به عنوان یک حلال صنعتی کاربرد دارد. این ماده در ظاهر یک مایع بیرنگ، غیر قابل اشتعال، و معطر است.
استفاده از TCE در صنایع غذایی و دارویی به دلیل سمی بودن آن از دههی ۷۰ میلادی در بسیاری کشورها ممنوع شده است.
تری کلرواتیلن در میجوشد. مادهای نسبتا غیر فرار است و در هوای گرم هم به حالت مایع باقی میماند. فشار بخار آن برابر با 0. 08atm است و این نشان میدهد که این ماده تا حدودی تبخیر میشود. چگالی آن 1. 47gr/ml و سنگینتر از آب است. تری کلرواتیلن با آب، یک سیستم دو فازی تشکیل میدهد که آب به علت سبک بودن در لایه بالایی قرار میگیرد. چگالی بالای آن ناشی از اتمهای کلر میباشد. زیرا هیدروکربنهای غیر استخلافی از آب سبکتر هستند.
انحلال پذیری ترکیبات آلی در آب با افزایش تعداد اتمهای کربن کاهش مییابد. انحلال پذیری همچنین با افزایش نسبت کلر به هیدروژن کاهش مییابد. تری کلرواتیلن مولکولی کوچک است و با وجود بالابودن نسبت cl/H، انحلال پذیری متوسطی در آب دارد. 1. 1 گرم آن در یک لیتر آب حل میشود. این ماده در بسیاری از مایعات آلی حل میشود. به آسانی در درون ذرههای آلی معلق موجود در آب یا رسوبات جذب میشود. اما برعکس بسیاری از هیدروکربنهای کلردار در بافت گیاهی یا جانوری به مقدار زیاد تجمع نمییابد.
در صورت تبخیر یا ریخته شدن و نشت کردن، تری کلرو اتیلن در محیط زیست پراکنده شده و به منابع آبی راه پیدا میکند. TCE در حدود یک سوم منابع آبهای زیرزمینی در ایالات متحده یافت میشود و متداولترین ماده شیمیایی شناسایی شده در محل تخلیه مواد سمی است. در نزدیکترین محلها غلظت این ماده در آب چاه گاهی از 10μgr/lit بیشتر می شود. مقدار این ماده در آبهای سطحی کمتر از آبهای زیرزمینی است، زیرا تری کلرو اتیلن میتواند از آبهای سطحی تبخیر شده و در هوا پخش شود. چون تری کلرو اتیلن سمی است،11 درصد استفاده ازآندر صنایع غذایی و دارویی از دههی ۷۰ میلادی در بسیاری از کشورها ممنوع شده است.
کاربرد این محصولات در صنایع مختلفی میباشد که به عنوان حلال استفاده میشود از جمله:
• به عنوان حلال خانگی و حلال خشکشویی تجارتی
• کارخانجات ریختگری و شکل دهی فلزات
• استخراج سازندهها از مواد غذایی (استخراج کافئین از قهوه)
• صنایع بسته بندی
• پاک کننده رنگ، صنایع رنگ و رزین
• داروسازی ها
• ضدعفونی کننده
• قطعه سازان و ساخت لنت ترمز
در این صفحه تعداد 546 مقاله تخصصی درباره تریکلرواتیلن که در نشریه های معتبر علمی و پایگاه ساینس دایرکت (Science Direct) منتشر شده، نمایش داده شده است. برخی از این مقالات، پیش تر به زبان فارسی ترجمه شده اند که با مراجعه به هر یک از آنها، می توانید متن کامل مقاله انگلیسی همراه با ترجمه فارسی آن را دریافت فرمایید. در صورتی که مقاله مورد نظر شما هنوز به فارسی ترجمه نشده باشد، مترجمان با تجربه ما آمادگی دارند آن را در اسرع وقت برای شما ترجمه نمایند.
مقالات ISI تریکلرواتیلن (ترجمه نشده)
مقالات زیر هنوز به فارسی ترجمه نشده اند. در صورتی که به ترجمه آماده هر یک از مقالات زیر نیاز داشته باشید، می توانید سفارش دهید تا مترجمان با تجربه این مجموعه در اسرع وقت آن را برای شما ترجمه نمایند.
Keywords: تریکلرواتیلن ; AASHTO; American Association of State and Highway Transportation Officials; AC; asphalt cement; ASTM; American Society for Testing and Materials; ATSDR; Agency for Toxic Substances and Disease Registry; BBR; bending beam rheometer; CTOD; critical crack ti
Keywords: تریکلرواتیلن ; Ca; soil air permeability, cm/s; Cw; soil saturated hydraulic conductivity, cm/s; CRCCARE; cooperative research centre for contamination assessment & remediation of the environment; ECD; electronic capture detector; GC; gas-chromatograph; IGC; inverse gas