دانلود مقالات ISI درباره رویینگی، پسیواسیون + ترجمه فارسی
Passivation
آشنایی با موضوع
رویینگی یا پسیواسیون به معنای غیرفعال شدن در خوردگی است. پسیو کردن عبارت است از ایجاد یک لایه یک نواخت اکسید بر روی اهن تا سرعت فرایند خوردگی کاهش یابد. مکانیسم پسیواسیون بصورت زیر می باشد: یک پسیو کننده مناسب تمام سطح را بطور یکنواخت با یک لایه اکسید پوشش می دهد. یک پسیو کننده خوب می تواند حاوی تر کیباتی چون نیتریت سدیم، هیدروژن پراکسید ویا سدیم برمات باشد. البته ترکیبات هالیدها نیز می توانند نقش پسیو کننده را داشته باشند اما بدلیل اینکه قدرت جذب آنها بر روی سطح بالا می باشد پسیو کننده های خوبی نیستند و نمی توانند لایه یک نواخت ایجاد کنند.
چگونگی: همه فلزها در PH خنثی و نزدیک به خنثی این رفتار را دارند. دلیل آن هم ایجاد یک لایه غیرقابلحلشدن در اثر خوردگی بر روی سطح فلز است. این رفتار در فولاد زنگنزن، کروم و تیتانیم بسیار ایدهآل است. رفتار آندی یک فلز با قابلیت رویینگی دارای دو بخش است: بخش فعال که در آن فلز بطور عادی خورده میشود. بخش غیرفعال که در آن با رسیدن جریان به مقداری بحرانی آغاز میشود.
زاج کاری یک فرآیند پسیواسیون به شمار میرود که در آن فولاد در برابر خوردگی محافظت میشود، یک پوشش تبدیلی ناشی از یک واکنش شیمیایی اکسید کننده با آهن و ایجاد فرم مگنتیک آهن است. زاج کاری آبی معمولا برای تولید کنندگان اسلحه برای ایجاد زیبایی و محافظت سطحی استفاده میشود، همچنین مورد استفاده سازندگان ابزار زیبا است، همچنین علاوه بر حفاظت در برابر خوردگی حفاظت در برابر خراشیدگی میکند و باعث کاهش بازتاب نور است.
رویینگی فولاد زنگنزن دارای ۳ بخش است: نخست اتمهای آهن سطح در اثر خوردگی حل میشوند، کمکم غلظت کروم در سطح افزایش مییابد و با ایجاد یک زنجیره، جلوی حلشدن بیشتر آهن گرفته میشود. با تماس این اتمهای کروم با آب، بخش دوم که ایجاد اکسید کروم است آغاز میشود و فولاد وارد بخش رویینگی میشود. در بخش دوم، از آنجا که اکسید کروم یک اکسید با کمبود الکترون است، بهازای هرچند Cr+3 بایستی یک Cr+6 باشد و برای خنثی ماندن بارالکتریکی کل، جای خالی کاتیونی در شبکه باشنده میشود. این جاهای خالی مکانی برای آغاز حلشدن دوباره فولاد و بخش سوم است. با افزایش پتانسیل، Cr+3 ناپایدار میشود و به Cr+6 تبدیل میشود و حلشدن فولاد دوباره آغاز میشود. به این بخش فرارویینگی گفته میشود.
در این صفحه تعداد 995 مقاله تخصصی درباره رویینگی، پسیواسیون که در نشریه های معتبر علمی و پایگاه ساینس دایرکت (Science Direct) منتشر شده، نمایش داده شده است. برخی از این مقالات، پیش تر به زبان فارسی ترجمه شده اند که با مراجعه به هر یک از آنها، می توانید متن کامل مقاله انگلیسی همراه با ترجمه فارسی آن را دریافت فرمایید. در صورتی که مقاله مورد نظر شما هنوز به فارسی ترجمه نشده باشد، مترجمان با تجربه ما آمادگی دارند آن را در اسرع وقت برای شما ترجمه نمایند.
مقالات ISI رویینگی، پسیواسیون (ترجمه نشده)
مقالات زیر هنوز به فارسی ترجمه نشده اند. در صورتی که به ترجمه آماده هر یک از مقالات زیر نیاز داشته باشید، می توانید سفارش دهید تا مترجمان با تجربه این مجموعه در اسرع وقت آن را برای شما ترجمه نمایند.
Keywords: رویینگی، پسیواسیون; Design chemistry; Water chemistry; Preliminary water treatment; Radioactive water treatment; Flushing; Passivation; Sedimentation; Chemical agents;
Keywords: رویینگی، پسیواسیون; Passivation; Numerical simulation; Silicon solar cell; Surface recombination velocity; c-Si(p); boron doped crystalline silicon; Qwf; equivalent charge density due to workfunction difference between aluminum and c-Si(p) (qcmâ2); Qf; fixed charge density
Keywords: رویینگی، پسیواسیون; pyrite oxidation; passivation; hydrogeochemical experiments; process simulation; site-scale modeling; compressed air energy storage; gas leakage; ANGUS+;