دانلود مقالات ISI درباره دیستروفی ماهیچهای، دیستروفی عضلانی + ترجمه فارسی
Muscular Dystrophy
آشنایی با موضوع
دیستروفی ماهیچهای یک سلسله بیماریهای بسیار حاد ژنتیکی پیشرونده وابسته به کروموزوم هاست که باعث تخریب یا اختلال در بافت ماهیچهای میشود. هرنوع اختلال رشد در موجودات و بافتها و اندامهای زنده براثر سوءِتغذیه یا نبود مواد غذایی قابلمصرف را دیستروفی یا دُشپروردگی میگویند.
عضلات بدن انسان به انواع مختلفی از پروتئینها احتیاج دارند تا سالم بمانند. وقتی کلمهی پروتئین به گوشِ ما میخورد، احتمالاً اولین چیزی که به ذهن میرسد اسم چند تا غذا است، زیرا غذاهایی مانند گوشت و لوبیا پروتئین دارند. اما ما درباره نوع دیگری از پروتئین ها حرف میزنیم، پروتئینی که خود بدن میسازد و این مسئولیت ژنها است که به بدن بگویند چگونه این پروتئینها را بسازد.
در کسانی که بیماری دیستروفی عضلانی دارند، این ژنها اطلاعات اشتباه به بدن میدهند و یا بعضی از اطلاعات خیلی مهم را نادیده میگیرند. اینطوری میشود که بدن نمیتواند این پروتئینها را درست و حسابی بسازد. بدون این پروتئینها، ماهیچههای بدن آسیبپذیر شده و روزبهروز ضعیفتر میشوند.
وقتی که این اتفاق میافتد، بدن شخصی که به بیماری دیستروفی عضلانی مبتلا شده برای انجام کارهایش با مشکلات زیادی روبهرو میشود.
انواع دیستروفی عضلانی: این بیماری بیشتر از 30 نوع مختلف دارد. در بعضی از انواع آن، مشکلات وقتی شروع میشوند که شخص، خیلی جوان است. در انواع دیگر، نشانههای بیماری دیرتر خودشان را نشان میدهند و بعضی وقتها ممکن است حتی تا وقتی که شخص به بزرگسالی و میانسالی میرسد، نشانههای بیماری شروع نشوند.
دیستروفی عضلانی دوشن: تقریبا نیمی از افراد مبتلا به دیستروفی عضلانی به این نوع دیستروفی مبتلا هستند. دختران می توانند حامل این بیماری باشند و کمتر آسیب می بینند، این بیماری معمولا پسران را تحت تاثیر قرار می دهد. حدود یک سوم پسران مبتلا به دیستروفی عضلانی دوشن بدون هیچ سابقه خانوادگی به این بیماری مبتلا شده اند، شاید به این دلیل که ژن درگیر به طور ناگهانی دچار تغییر و جهش شود. نشانه های این بیماری معمولا بین سنین 2 تا 3 سال بروز می کنند که عبارتند از: افتادن های مکرر، مشکل در بلند شدن از حالت دراز کشیده یا نشسته، مشکل در راه رفتن و پریدن، تلوتلو خوردن، راه رفتن روی انگشتان پا، ماهیچه های بزرگ ساق پا، سفتی و درد عضلات، ناتوانی در یادگیری
دیستروفی عضلانی بکر: علائم این بیماری نیز مشابه علائم مربوط به دیستروفی دوشن می باشد، اما معمولا خفیف تر بوده و سرعت پیشروی آنها نیز آهسته می باشد. علائم معمولا در دوران نوجوانی آغاز می شوند، اما ممکن است تا 20 سالگی یا حتی دیرتر نمایان نشوند
دیستروفی عضلانی مُسری نیست، یعنی از شخصی به شخص دیگر سرایت نمیکند. این بیماری به خاطر مشکلی که در ژنهای بدن شخص به وجود میآید، اتفاق میافتد. ژنها از بدن پدر و مادر به بدن فرزندانشان منتقل میشوند و تمام اطلاعات مربوط به ویژگیهای شخصی را در خود دارند. در واقع این ژنها هستند که رنگ چشم، رنگ مو، قد و شکل ظاهری تو را مشخص میکنند. حتی بعضی از بیماریهای خاص از هم طریق ژنها منتقل میشوند.
در این صفحه تعداد 625 مقاله تخصصی درباره دیستروفی ماهیچهای، دیستروفی عضلانی که در نشریه های معتبر علمی و پایگاه ساینس دایرکت (Science Direct) منتشر شده، نمایش داده شده است. برخی از این مقالات، پیش تر به زبان فارسی ترجمه شده اند که با مراجعه به هر یک از آنها، می توانید متن کامل مقاله انگلیسی همراه با ترجمه فارسی آن را دریافت فرمایید. در صورتی که مقاله مورد نظر شما هنوز به فارسی ترجمه نشده باشد، مترجمان با تجربه ما آمادگی دارند آن را در اسرع وقت برای شما ترجمه نمایند.
مقالات ISI ترجمه شده دیستروفی ماهیچهای، دیستروفی عضلانی
مقالات زیر هنوز به فارسی ترجمه نشده اند. در صورتی که به ترجمه آماده هر یک از مقالات زیر نیاز داشته باشید، می توانید سفارش دهید تا مترجمان با تجربه این مجموعه در اسرع وقت آن را برای شما ترجمه نمایند.